Sport coach

Manapság sokunk életében fontos szerephez jutott a sport. Legtöbben szabadidejükben, hobbi szinten végzik, mások hivatásból vagy a testi, lelki gyógyító ereje miatt űzik. Bármilyen sportot is választunk, általa kifejezésre juttatjuk személyiségünk egy részét. A sikeres és elégedett sportoláshoz elengedhetetlen, hogy mentális egészségünk is rendben legyen. Éppen ezért fontosnak tartom az önbizalom, a lelki rugalmasság, a kitartás és az ellenállóképesség fejlesztését. Sport coachként nagy hangsúlyt fektetek az eredmények elérésére, viszont pszichológusként az egyéb lelki tényezőkre, úgy mint, létezéshez való jogra, önmagunk ésszerű megítélésére, önbecsülésre helyezem a hangsúlyt.

Technikáim között szerepel többek között az NLP, imaginációs és vizualizációs technikák.

Érdeklődését várom minden olyan verseny-és hobbisportolónak, sportszülőnek és edzőnek, akiknek segítségre és támogatásra van szüksége az egészségesebb mentális egyensúly eléréséhez.

Sport coachként segítő beszélgetést nyújtok, mentális edzőként állok amatőr vagy profi sportolók mellett. Pszichológusként az egyéni lelki egészséget tartom szem előtt és abban segítek, hogy kiegyensúlyozott, szeretetteljes, szabad, önmagunk által megbecsült, hiteles életet élhessünk.

kapcsolat

Sport coach